clot: 2 anys després aquell desnonament que va marcar un abans i un després

El 25 de juliol es va produir un fet que va marcar un abans i un després en la lluita pel dret a l’habitatge dels llogaters.
La família de Eliseo y Verònica residia a un pis del carrer Andrade del Clot des de fa 26 anys gràcies amb un contracte de lloguer i estaven al corrent del pagament de les mensualitats.

El propietari de la finca y del pis, Alberto Viñas Tous va voler encarir de forma significativa el preu del lloguer. La seva intenció era situar-lo al voltant dels 800 euros, en considerar que el contracte no era indefinit. Fins ara aquesta família humil pagava sobre 300.
Aquest propietari és un ex-franquista que viu a un àtic del c/Aribau 176, segons els blogs de denúncia, havia estat al Ministerio de Información amb Fabra Iribarne i director de la revista TBO. Havia rebut diverses medalles al merit civil.
És propietari de diverses finques.

 

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies