Vídeo Debat: nova estratègia processal en el dret de retracte de l’art.1535CC i la venda en alçat als fons voltors d’habitatges

El passat dia 17 de març vam realitzar aquesta xerrada-debat després de dos anys sense poder realitzar-les presencialment. Per a nosaltres va ser un èxit de públic perquè l’assistència va superar les 80 persones. Hem dividit les intervencions en dues parts diferenciades..

Presentem aquí la segona part del Debat de la nostra Associació pel Lloguer Públic i Assequible-500×20.

Hem decidit usar la plataforma de vídeo Odysee per a presentar aquesta xerrada-debat i abandonem Youtube definitivament per la seva clara voluntat de censura com vam demostrar en aquesta entrada a favor de les multinacionals farmacèutiques en el tema pandèmia i defensant els interessos dels EUA en temes internacionals contra la llibertat informativa.

Presenten aquesta segon part Salva TORRES por l’Associació 500×20 i Andrés Giordana per AbogadosLowCostAG.

segur que l’interessa:

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies