Nova Victòria: aturat el desnonament de Sant Andreu

image_pdfimage_print
Aquest matí més de 150 persones han aturat el desnonament del Matías al barceloní barri de Sant Andreu. Des de les 8 del matí al carrer Gran de Sant Andreu 470 la concentració combativa a partir de la crida de Plataforma Afectats per l’Hipoteca amb el recolzament d’altres entitats com indignats Sant Andreu, la nostra Associació 500×20, veïnat divers, etc i la solidaritat de desenes de vehicles que passaven mostrava la creixent indignació que fets com aquest provoquen entre les classes populars. Amb tota la raó del món la consigna “tenemos, tenemos, tenemos la solución, BANQUEROS A PRISIÓN” confirmava el parer de la majoria.
VICTÒRIA!!!

a quarts de les 11 la comitiva judicial es feia enrera i ajornava el desnonament que deixava respirar algunes setmanes al Matías.

PROPERES CONVOCATÒRIES:
Sabadell, jueves 16 de junio.a las 09:30. carrer SAMUNTADA 57. Sol i Padrís
Canovelles (Granollers), en provincia de Barcelona, jueves 16 de Junio. a las 12:00.  C/ Narcís Monturiol, 20.
Hospitalet de Llobregat, en provincia de Barcelona, jueves 16 de Junio  a las 9.30 en C/Terra Baixa 45 .
Montcada y Reixac,  21 de junio.

Deja un comentario