l’Ajuntament de Barcelona sortejarà 10.000 pisos a 100 euros.

image_pdfimage_print
consell de l'habitatge de Barcelona

L’efecte Badalona arriba a BCN

Hi ha 800.000 habitatges a BCN

El sorteig donaria sortida als milers de pisos buits que tenen els Bancs fruit dels desnonaments

Les Caixes diuen que no cobreixen despeses

Comença a donar fruits la Declaració de la Casa Gran “Barcelona, ciutat lliure de desnonaments” i de la Comissió Mixta que es va formar . L’Ajuntament sortejarà entre els més de 90.000 inscrits a les Oficines d’Habitatges els prop de 10.000 pisos de la Bossa d’Habitatge Social formada amb els pisos buits dels bancs, de les immobiliàries i del mateix Ajuntament.
El preu inicial serà entre 50 i 100 euros depenent de la renda familiar fins a 1000 euros. A més a més es garantirà un contracte prorrogable al cap de 5 anys automàticament.
Les entitats socials en defensa del dret a l’habitatge han rebut amb alegria la noticia tot i que creuen que les necessitats a Barcelona encara són més grans. Demanen que abans de desnonar una família es negociï el lloguer i que la mesura s’apliqui també a les famílies que ja van ser desnonades….

¡¡ ep – – que estàvem somiant!!

¡¡ però si volen, PODEN !!

pancarta 500x20 mani contra retallades a Barcelona
10.00 pisos a 100 euros a BCN

Demanem multes als Bancs pels seus pisos buits i al·legals.

QUÈ EN

DIEM

500X20

  • la DACIÓ HIPOTECÀRIA retroactiva ha de permetre que tothom pugui aixugar els seus deutes.
  • La DACIÓ ha d’anar acompanyada de lloguer social per evitar que els mateixos vampirs (Banca) propietaris del que havia estat el teu pis et tornin a esprémer amb el lloguer.
  • Lloguer social realment ASSEQUIBLE entre 50 i 100 euros controlat per l’Administració i amb contractes per 5 anys renovables automàticament
  • I també la creació de cooperatives d’ús o del dret a superfície.
  • Penalitzar amb recàrrecs de l’IBI els pisos buits de la Banca i una multa que dobli l’IBI anual per cada any que el Banc tingui el pis en el llimb legal.
  • però res és segur sense EXPROPIAR ELS PISOS DELS BANQUERS que ja prou que els hem pagat.

Deja un comentario