publicat per la Generalitat el decret llei de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge

La Generalitat ha modificat diverses lleis entre elles la 24/2015 doncs aquesta va ser molt tímida a l’hora de legislar recursos per garantir el dret a l’habitatge  tal com vam criticar en aquesta entrada: Les lleis catalanes del Dret a l’Habitatge del 2007 i la d’emergència habitacional 24/2015 han estat paper mullat. Ara s’han donat alguns passos més que permeten alguna esperança a determinats col·lectius molt vulnerables.

Aquesta és la valoració inicial que fem del Decret-Llei>>>

Podeu baixar-vos el decret aquí: DECRET LLEI 17/2019, de 23 de desembre, de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge i la modificació de gener també.

O el podeu, llegir al Portal de la Generalitat: Mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge

Podeu necessitar més informació sobre índexs de preus aquí>>>


Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies