Hem parlat amb el matrimoni d’Eliseo i Verónica aquesta tarda.

INJUSTICIA GLOBAL!
AQUESTA ÉS LA SEVA DEMOCRÀCIA !
ASALT I EXPULSIÓ D’UNA FAMILIA DE CASA
XERRADA A LA XARXA DE SUPORT MUTU AMB ELISEO I VERÓNICA

Aquesta tarda hem tingut la oportunitat dins l’assemblea de la Xarxa de Suport Mutu del Clot de compartir les colpidores experiències del desnonament amb el matrimoni.
Eliseo i Verónica guardaven una fermesa encomiable després del enorme mal tràngul d’ahir en veure perdre la casa on havien viscut 26 anys.
Estan enfadats en part dels mitjans de comunicació doncs no han estat gens parcials i a més han trames dades incorrectes i no han reflexat el tracte vexatori i de delinqüents que van patir. Han estat atesos als serveis mèdics per certificar els cops i morats quan més de 10 policies van entrar a casa seva reduïnt al matrimoni i als presents, tot davant del petit de la familia. Aquest va veure com el seu pare era colpejat, eposat i tancat en una habitació. Va veure com Verónica va caure empentada per un policia contra les bicicletes del balcó i esclafada a terra per reduir-la.
El secretari judicial va actuar en tota celeritat per evitar que l’arribada de les 15 hores anul·les l’esforç repressor de la policia. A les 14’50 sortien per la porta amb quatre bosses i roba mal comptada. NO saben que ha passat amb les seves pertinences. Des del carrer han vist encara mobles, les cortines, saben d’altres elements com l’escalfador, que ells van comprar i no volen que el propietari a sobre s’aprofiti.
No els volen deixar entrar i la policia els ha marejat en totes les trucades que han fet per conèixer l’estat de les seves coses.
Tots dos encara no entenen com els ha passat això. Estaven amb un contracte legal, pagaven religiosament, eren bons veïns. Però la injustícia els ha negat els seus drets. Pateixen pel petit que no para de veure els vídeos del desnonament a Internet. MOlts veins aquest mati han plorat davant seu i han rebut trucades de tot arreu en suport….
Aquesta família mereix el recolzament per demostrar que en aquest país no solament la llei hipotecaria és salvatge sinó que les lleis d’arrendament deixen en la indefensió total als llogaters.
Com diem a 500×20 la LAU i la Llei del desnonament expres són l’altra cara de la moneda que va obligar que milions de famílies es llancessin a comprar hipoteques davant la manca i inseguretat dels arrendaments.

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies