Ajuntament i Serveis Socials abandonen familia amb 4 nens després del desnonament

Antiavalots desnonen a una família amb 4 fills a 9Barris.

Ajuntament els hi ofereix 3 dies en una pensió.

IMG-20140522-WA0001El responsable del Districte sr. Centeno i el director de Serveis Socials E.Cano desapareixen.

La familia de Raquel, Nelson i els seus 4 petits es troben al carrer sense roba ni documents.

L’edifici ha rebut 6 desnonaments en 1 any d’una inmobiliaria de l’Hospitalet.

L’habitatge afegeix als milers de pisos buits de Barcelona.

Era un desnonaments amb data oberta. Es tracta de la família de Raquel, Nelson i el seus quatre fills. Podien quedar al carrer entre el 15 i el 31 de maig. Finalment ha estat a les 8.30h del dijous 22 de maig quan els efectius antiavalots dels mossos d’esquadra amb el suport d’agents de la guàrdia urbana han efectuat el desallotjament.

L’habitatge situat al carrer Malgrat del barri de Porta de la ciitat de Barcelona, és propietat de la immobiliària PromoCabrils que ha realitzat prop de cinc desnonaments al mateix edifici. Ni els efectius policials, ni la comitiva judicial ha permès que la Raquel i el Nelson pugin treure els seus efectes personals de la casa en el moment del desnonament. A mig matí han volgut demanar permís per recuperar-los i un guàrdia jurat contractat per la propietat s’ho ha impedit.

IMG-20140522-WA0000L’ajuntament no ofereix cap reallotjament

L’ajuntament informava a través d’un tuit d’Alberto Ortas, director de l’alcaldia, que el Serveis Socials de Nou Barris estaven fent l’acompanyament a la família. Una estona més tard l’Alcalde Xavier Tiras també deia que “hi són els serveis socials, que els han atès des del primer moment, i els hi hem ofert habitatge i servei de guardamobles”.  L’Associació 500×20 explica que només han vingut un moment i els han ofert tres dies a una pensió. “Cap altra solució. Ni pis d’emergència social, ni reallotjament. No saben on anar-hi. Això s’ha de solucionar abans de que succeeixi el desallotjament”, deien.
Les entitats veïnals també denuncien que els responsables municipals se’n desentenen: “La regidora del districte Irma Rognoni està de Festa Major i el Xavier Trias planificant el passeig de Gràcia”, diuen des de l’Associació 500×20. També expliquen que les famílies sense cap solució per part de l’administració i que es veuen abocades a ocupar un pis són castigades sense accedir a rebre un habitatge públic.

ANTONIO ALCÁNTARA / @ANTALCANTARA
http://directa.cat/noticia/un-mati-sis-desnonaments

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies