Nou Codi de Bones Pràctiques Bancàries – CBPB – fins el 2025

Ha entrat en vigor el 24 de novembre un nou Codi de Bones Pràctiques Bancàries – CBPB – aprovat al Real Decreto-ley 19/2022, de 22 de noviembre, por el que se establece un Código de Buenas Prácticas para aliviar la subida de los tipos de interés en préstamos hipotecarios sobre vivienda habitual, i es modifica el Real Decreto-ley 6/2012, de 9 de marzo, de medidas urgentes de protección de deudores hipotecarios sin recursos, y se adoptan otras medidas estructurales para la mejora del mercado de préstamos hipotecarios.

Aquest CBPB millora la situació de les llars vulnerables després de l’augment sobtat dels tipus d’interès bancaris resultat de l’enduriment de la política monetària sabent la inflació. El típic mantra per tothom conegut. La nostra organització ja va publicar recentment un manual senzill però exhaustiu del CBPB legislat el 2012 que es troba al nostre Portal de l’Hipotecat.

Ara la modificació encara que redueix la pressió sobre les famílies continua sent una puntada de peu «palante» a la pilota que no soluciona els problemes reals el que és resultat que la política monetari estigui en mans de la Banca privada.

Les noves condicions del CBPB fins el 2024-12-31 >>>


Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies