La por dels deutors a enfrontar-se a “l’estafa EURIBOR®” suposa beneficis històrics als grans bancs de l’IBEX35

El dia 7 d’octubre passat vam presentar davant el públic l’embrió de la Plataforma Estafa EURIBOR ®. Un dels grans reptes d’enfrontar aquesta estafa social que arruïna llars, empreses, administracions públiques i el mateix Estat espanyol amb el deute públic i els interessos, és la por, sí, la por a aquest monstre que té tentacles de poder en tots els racons de la vida econòmica.

La majoria de persones assistents eren deutors dins de la llarga llista de llars que sumen al saldo viu hipotecari del nostre país que s’acosta a gairebé 500.000 milions. La Banca només el 2022 els va robar interessos per la pujada de l’EURIBOR® de 11.323 milions d’euros. O dels ciutadans europeus enxampats al saldo viu hipotecari que s’acosta als 4 bilions d’euros a la U.Europea a benefici dels banquers continentals.

A la presentació no hi havia empresaris que en els propers mesos hauran de tancar els seus negocis acomiadant milers de treballadors perquè no poden pagar les regalies que generen els interessos abusius i manipulats de “l’estafa EURIBOR®”.

Ni tan sols la classe política enxampada en deutes de partit amb la Banca s’atreveix a explicar clarament a la ciutadania que va vendre la sobirania del nostre país a les elits financeres amb el Tractat de Maastrich. Que aquest tractat dóna el privilegi únic als bancs privats, a les elits financeres, de crear diners del pur aire cosa que no pot fer la nostra Hisenda Pública.

Van canviar els cromos amb els banquers. Per això, ara estem enxampats en un Deute Públic espanyol als bancs de 1.568.743 milions (bilió i mig) el que sostreu, per a despeses socials, més de 31.000 milions d’euros només el 2023 que pararan a dividends per a aquestes elits parasitàries. Igualment el conjunt dels 27 països de la Unió europea supera el 2022 els 12 bilions d’euros (*1) que devem als bancs gràcies al cop d’estat financer que va suposar el Tratdo de Maastrich que va concedir a aquestes elits el dret d’emissió d’euros de curs legal a cop de ratolí a les pantalles.

Aquestes elits financeres sociòpates són autèntiques sangoneres socials perquè no només amaguen els seus diners en paradisos fiscals sinó que fins i tot ens roben perquè els seus bancs, el seu negoci, no paga ni un duro de l’Impost de Societats. La banca espanyola, la fàbrica dels euros, paga zero euros de l’impost de societats. Al contrari, encara pitjor, l’Estat espanyol, o sigui nosaltres, els hem d’actius fiscals diferits per un valor superior als 30.000 milions de € el 2022.

—- AQUEST CARTELL ÉS CORTESÍA DE LA PLATAFORMA DE AFECTATS PER LA HIPOTECA DE GIRONA-SALT

Però la gran pregunta és: qui li posa el cascavell al gat?

La solució no és fàcil perquè enfrontem un monstre, una sangonera, que xucla sang pel privilegi desorbitat de cobrar peatges a tota l’economia. No són els salaris els que provoquen inflació són aquests peatges bancaris que incrementen la inflació sense aportar cap benefici econòmic a ningú. És “l’estafa EURIBOR®” ordida en els prolegòmens del naixement de l’euro i parida al ventre de les elits financeres occidentals a l’estil Wall Street o de la City londinenca. Pur Poder.

Per això, el repte més important i primer que consensuem, a l’acte de presentació a Madrid de la Plataforma “Estafa EURIBOR®”, va ser que la gent encara necessita molta informació perquè encara és incredula al nostre missatge. Són anys de rentat de cervell neoliberal des de totes les pantalles dels mitjans de comunicació que encara avui amaguen la realitat i maquillen els robatoris dels seus amos.

Només el deute hipotecari dels països de la Unió europea suposen uns 4 bilions d’euros de principal més els interessos que doblarien aquesta xifra. Mentre el deute públic dels 27 països de la Unió europea de l’euro, del qual xuclen les sangoneres financeres, suposa més de 12 bilions d’euros de principal més els interessos. Això és només una part de la cartera de negocis de la Estafa EURIBOR® que suposa 180 bilions d’euros

Així doncs, toca unes bones dosis de lectura i visionat de vídeos sobre l’estafa en què el Banc Central europeu (BCE) és col·laborador necessari, com el majordom que atén els seus Senyors. No, ni el BCE és necessari per a préstecs sinó que és necessari per salvar-los el cul dels seus balanços (Expansió quantitativa) o afegir zeros als beneficis (TLTRO III).

Vegem amb les persones i col·lectius de tot Espanya com poder realitzar conjuntament xerrades sobre la Estafa EURIBOR® amb persones expertes i advocats col·laboradors si fos necessari. Esperem el vostre interès per organitzar-les. Podeu prendre contacte a través de qualsevol de les nostres organitzacions o especialment des de:

2023-10-2023 . Prouespeculació.

Notes:

  1. Negocios TV, La deuda pública de Europa superó por primera vez los 12 billones de euros en el segundo trimestre.

Segur que l’interessarà:

Print Friendly, PDF & Email

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies