La Jornada Hipotecària comptarà amb la presència de Guillem BOU sobre hipoteques REDAL

Dissabte que ve realitzem la Jornada Hipotecària de Badalona juntament entre la Plataforma d’Afectats per la Crisi i la nostra Associació.

Al final ampliarem el camp de treball d’aquest esdeveniment a les hipoteques REDAL i el sempre problemàtic índex IRPH dels quals el professor universitari i matemàtic Guillem BOU ha estat un estudiós de la seva incidència en la crisi hipotecària de milers de famílies al nostre país.

Així doncs de manera una mica comprimida acomodarem la jornada per poder gaudir de les explicacions del que és l’encarregat de l’INFORME FINANCER SOBRE EL SISTEMA REDIT AD LIBITUM -REDAL- EN ELS CONTRACTES HIPOTECARIS per a la Direcció General de Consum de les Illes Balears que s’acaba de publicar i de diversos informes sobre l’índex IRPH:

  • Càlculs financers a l’Informe La protecció dels afectats per l’índex de referència de préstecs hipotecaris del Síndic de Greuges de Catalunya(2015).
  • Estudi sobre desequilibri financer en la contractació IRPH, Govern Balear (2022).
  • Estudi sobre les irregularitats de l’índex IRPH que poden comportar la seva supressió per via administrativa, Ministeri de Consum (2022).

Així mateix, ha format part de la comissió d’estudi sobre el problema de l’habitatge del Síndic de Greuges de Catalunya, i ha comparegut al Parlament de Catalunya i al Parlament de les Illes Balears per explicar la problemàtica de líndex IRPH.

Actualment acaba de publicar la Direcció General de Consum el treball encarregat a Guillem BOU:

Print Friendly, PDF & Email

1 comentari a “La Jornada Hipotecària comptarà amb la presència de Guillem BOU sobre hipoteques REDAL”

Escriba aquí su comentario

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies